4/30/2012

Güzel bir hafta dileğiyle...

                                                                                   pinterest

Çok güzel bir haftanın başlangıcı olur inşallah...

Bebiş battaniyesi










Ablamın deli projelerinden sadece biri bu bebek battaniyesi zira kendisi bir tanede büyük battaniyeyi bitirmek üzere :) İşlerinin yoğunluğuna rağmen bunları yapan ablamın önünde saygıyla eğilir tebriklerimi bildirmeyi borç bilirim :) O bu motifleri büyük keyif alarak yaparken hatta bittiğinde birsürü motifi üst üste koyup uzun uzun onlara bakarken ''deli herhal'' diyordum :))  ama sonraaa ne olduu bir baktım bende heveslenmişim ya bakıyım nasıl oluyo şu motif işi derken kendimi bende bu işin içinde bulmuşum:)) benim daha çok yolum var bitermi bilmiyorum... umut var ama zamanı kestiremiyorum:) bir ara diğer motifli battaniye çalışmalarımızda ekliycem, bununla başladık haydi hayırlısı... Sipariş vermek isterseniz cosmokedi@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

not: birde bu ara uzun zamandır denemek istediğim dikiş olayına da girmiş bulunmaktayım yakında onlarıda yayınlıycam inşallah:)

4/07/2012

Arkadaşlık bilekliği


Eveeeet bende bu bilekliklerden yapmış bulunmaktayım:) hep görürdüm bunları ama hiç nasıl yapıldığını merak etmemiştim bi esti bana öyle bakıyım dedim nasıl yapılıyor?? araştırdım denedim başta beceremedim ama bikere inat ettimmi mutlaka yaparım onu :) nihayetinde gördüğünüz gibi 2 tane bilekliğim oldu... yapımı zor değil ama biraz sabır ve dikkat gerektiriyor..








                                                            
İpi tutuş ve düğüm şekli önemli. Burada da farklı bir şekilde anlatılmış belki daha faydalı olabilir...

4/06/2012

Mutlu haftasonları....

Özledim doğayı, yeşili, leylakları, çiçekleri, börtü böceği tamam böcek kısmı biraz abartı oldu:) pek özlemiyorum kendilerini :) bugün mis gibi havada çiçek açmış ağaçları görünce bende coştum sanırım :) Bu fotoğrafıda görünce paylaşmadan edemedim iyi haftasonları ve güzel sakin bir bahar mevsimi diliyorum efenim ..

4/05/2012

Bunu sevdim :)


Bu aralar bu şarkıya taktım ben taktımmı sürekli bıkana kadar dinlerim :) aslında bu şarkıyı hep duyuyordum biyerlerde ama kim söyler bilmiyordum. Efenim sizinde gördüğünüz gibi Michel Telo söylermiş kendisi Brezilyalıymış bir nevi Brezilya'nın Tarkanıymış kendisi:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu Blogda Ara