6/28/2012

ÖRGÜ BATTANİYE


Ablamın deli projelerinden biri:) Daha önceki yazımda bahsetmiştim her bir motifi severek,okşayarak,dakikalarca seyrederek yaptığından:)Nihayet battaniyesi bitti. Bütün bir kışı neredeyse bununla bütünleşerek geçirdi. Aile arasında adı kutsal battaniyeye çıktı bu nedenle:)



9 yorum:

  1. çok güzel görünüyor.Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  2. Battaniyeniz çok güzel görünüyor elinize sağlık. Bende bebeğime yapmak istiyorum, nasıl yapıyorsunuz biraz anlatır mısınız? Hangi iple kaç numara tığla? Kaç ilmek başlıyorsunuz =) Daha önce hiç örgü yapmadım bu ilk olacak inş

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim beğendiğiniz için. Kartopu markasının kristal adlı ipini kullanarak ördüm. Motif motif örerek birbirine ekliyorsunuz.10 numaralı tığ kullandım fakat tığ numarası sizin elinize bağlı.Sıkı örüyorsanız tığ numarasını küçültebilrsiniz. 8 zincir çekerek başadım. 2.sıra da 3 er birit yapıp aralarında 3 zincir çektim.Her sıra bu şekilde gidiyor.Zincir ve birit sayısı hep 3. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    YanıtlaSil
  4. cevabınız için çok teşekkür ederim, yapmak için heyecanlanıyorum :) Bugün eşimle ip almaya çıkacağız sanırım :) İnternetten model yapmayı öğrendim, benim istediğim cevapların hepsini vermişsiniz :) Kızım gelene kadar biter umarım, 4 ayımız var =) Kışın sizi anarak sıcacık sararım inş yavrumu =) çok teşekkür ederim ..

    YanıtlaSil
  5. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güzel günlerde kullanır inşallah:) yardımcı olabildğime sevindim başka sorunuz olursa seve seve cevaplayabilirm..

    YanıtlaSil
  6. size mesaj gönderebileceğim bir adres var mı ? yaptığım motifin fotoğrafını göndereyim. İp aldım dün, ama üç tuhafiye de de kartapo yoktu, nako bonbon kristal aldık. 10 numara da tığ yoktu son gittiğimiz yerde 9 aldık :) 9 ile çok büyük duruyor ama 15 numara ile ördüm daha düzgün durdu sanki. ama ortası sizin yokmuş gibi duruyor ben 8 zincir çekince kocaman göründü 5 zincir çektim biraz küçüldü ama yine sizinkisi gibi olmadı =) ayrıca çapraz kenarları güzel duruyor ama sanki ortalarda çekilen üçer zincirler fazla gibi duruyor :(

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. adresinize fotoğrafı gönderdim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu Blogda Ara