7/17/2012

Battaniye sevdası:)



Bizim evde ki battaniye çılgınlığından bir öngösterim hazırladım:) bu ara nereye baksam rengarenk motifler görüyorum .. hele ablamı bir görmelisiniz nasılda severek şevkle örüyor tek tek o motifleri :) ama itiraf ediyorum rengarenk insanın içini açıyor bu cici şeyler:) alttan ikinci benim battaniyem olur renklerini ben seçtim motiflere de katkım vardır ama emeğin büyük kısmı ablamındır... Bende o battaniyeyi tamamlayacak sabır olmadığından bahsetmiştim . Biraz örüp bir köşeye atılmıştı, taa ki ablam onu bulup tamamlayana kadar:) En alttaki de annemin projesi olur o da bu çılgınlığa katılmış bulundu.. hepsinin tek tek postunu önümüzde ki günlerde yayınlayacağım .. merak ettikleriniz olursa bana yazın seve seve cevaplarım:)

4 yorum:

  1. bende bu ara battanıye örmekle ugrasıyorum bu sevdayı anlıyorum :)
    blogumada beklerım http://yagmursonrastoprakkokusu.blogspot.com/
    sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizin battaniye postunuzuda merakla bekliyorum o zaman:)

      Sil
  2. Hepsi de ayrı ayrı çok güzel, çok zarif olmuş, yapanların ellerine sağlık, aşka geldim bunları görünce, ben de yapıcam bu kış, etamin projelerime ara verebilirsem inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkürler esen can battaniyeler biraz uzun sürüyor ama motif motif yapıldığı için sıkmıyor sizinde battaniyelerinizi merakla bekliyoruz:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu Blogda Ara