1/05/2013

SİHİRLİ ELMALAR HAYAL KIRIKLIĞI

Sihirlielmalar.com sitesinle ilk tanışmam bir blog sayesinde oldu. Şimdi adını hatırlayamadığım bir blogda okumuş ve siteyi incelemiştim.Elmalar çok güzel ve şık görünüyordu. Sevdiklerime sürpriz yapabileceğimi düşündüm bu güzel elmalarla. Onları mutlu edebilmek, gülümsetebilmek, şaşırtmak istedim. Bu hevesle aşağıda resimlerini gördüğünüz elmaları sipariş ettim.Erzurum/ Horasan'a göndermek, -20 derecelere alışmaya çalışan birini mutlu etmek istedim. Sitelerinde bu şekilde görünüyor.



Gönderdiğim kişi tarafından çekilen fotolarda burada. Eğer yabancı birine gönderseydim çok utanırdım bu görsellikten. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Şikayetimi ilettim. Cevapları elmalardan bile kötüydü. Efendim kendileri profesyonel olmasalar divan,pelit,carrefour a ürünlerini veremezlermiş. Ayrıca benim ürünlerim sitedekiyle aynıymış. Kaç kişiye gösterdim resimleri kimse benzetemedi. Dostlar sizde bir bakın yukarıdaki elmalarla  aşağıdaki elmalar aynı mı? Bırakın aynı olmayı o kadar özensiz yapılmış ki.Çok üzüldüm. Fotoğrafını isteyemeyeceğim birine gönderseydim başka kişilerede göndermeye devam edecektim sitelerindeki görsellere güvenerek.  sihirlielmalar.com benim için bitmiştir sizleri de uyarmak istedim.





13 yorum:

  1. Şikayetvar gibi sitelere de yazın da herkes öğrensin bu rezilliği..
    Nasıl heves edip gönderiyoruz, sonuç ne oluyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şikayetvar sitesine de yazdım. Sanırım yarın yayınlanır.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım gerçekten. Teşekkür ederim Nesrin yorumunuz için.

      Sil
  2. Evet gerçekten özensiz yapmışlar, geçmiş olsun.İnternetten alışveriş bazen böyle olabiliyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özensiz değilmiş birebir aynısıymış:) Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bundan sonra internetten alışveriş yapmadan önce şikayet var mı diye araştıracağım.

      Sil
  3. ne kadar üzücü bır durum..gecmıs olsun canım uyarın ıcınde tesekkurler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Benim hayal kırıklığımı başkaları yaşamasın istedim.

      Sil
  4. bence sitedeki resimlerin ışığı şu bu özellikle güzel göstermek için ayarlandığından bu hayal kırıklığı. bi nevi allayıp pullamışlar. ticaret ahlakı yok ki insanlarda artık bu tür şeylere şaşırmıyorum. ne denir bilmiyorum ama sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitedeki resimlerde photoshop var sanıyorum.Güzel göstermek için her şey kullanılmış. Bu kadar kandırmaca olmamalı bence. Gerçeğine yakın resimler konmalı ki biz de ne aldığımızı bilelim. Teşekkür ederim yorumunuz için.

      Sil
  5. Özensizlik diz boyu. İyi ki yazdın buraya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yanıldım başkaları yanılmasın diye uyarmak istedim. Teşekkürler.

      Sil
  6. Daha itinalı hazırlanan bir sürü ürün var dikkatli olunabilirdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende itinalı hazırlanacağına güvenerek oradan sipariş verdim. Ama çok büyük hayal kırıklığı oldu. Yaklaşımları daha da kırıcıydı.

      Sil
  7. Evde yapsak çok daha güzeli olurdu valla :)Üzüldüm canım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu Blogda Ara