4/22/2013

Dantel Bluz (Lace Top)

Uzun zaman önce Bakırköy cumartesi pazarından aldığım dantelden bluz diktim. Sevdiğim bir tişörtü kalıp olarak kullandım. Önünü kısa arkasını uzun kestim. Biraz aşağı doğru bol olsun istediğim için geniş kestim alt tarafını. Giymek için havaların ısınmasını, bir türlü gelmeyen baharın gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla. 

17 yorum:

  1. güle güle giy çok zarif olmuş, danteli de çok güzelmiş,ankaradaki kumaşçıda öyle danteller vardı ki - iççamaşır danteli gibi:))şöyle zarif bir dantel bulamadım:))

    YanıtlayınSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Cumartesi pazarından güzel danteller buldum ama dikemedim daha:)İnşallah dikeceğim:)

      Sil
  2. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş....

    YanıtlayınSil
  3. Çok güzel olmuş bluzunuz , bende almıştım böyle bir dantel elbise olucak bir başlayabilsem :) sevgiler iyi günlerde kullanın.

    YanıtlayınSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Benimde dantellerim sırada bekliyor:)

      Sil
  4. ellerine sağlık çok şık olmuş güle güle giy:)

    YanıtlayınSil
  5. güzel olmuş gerçekten, içine astar geçirmeyi düşünmediniz mi peki?

    YanıtlayınSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Astarlı pek hoşuma gitmiyor. İçine tişört giymeyi daha çok seviyorum. Elbise üzerine de giymek istediğimden astar düşünmedim.

      Sil
  6. Çok güzel olmuş. Havalar ısınmaya başlasada dantel bluzlarımızı giyebilsek ;)

    YanıtlayınSil
    Yanıtlar
    1. evet artık bahar gelsin :)yaz gelsinde cicilerimizi giyelim artık:)

      Sil
  7. Çok şık olmuş ellerinize sağlık:)) Ayrıca ilgi alanım olan örgü battaniyelerede bayıldım:)) güzel paylaşımlarınız takibe alındı,Sevgiler...

    YanıtlayınSil
    Yanıtlar
    1. teşekkkür ederim :) keşke daha sık bişeyler paylaşabilsem ama yinede takipte kalın ;)

      Sil

Bu Blogda Ara