5/18/2012

İyi Haftasonları......


                                                                                                                                                                                                                       

Herkese iyi haftasonları... bu kasvetli ve yağmurlu günün inadına canlı ve güzel şeyler paylaşmak istedim:) yağmurun inadına güneş aç' mış gibi yaz gel'miş gibi hissetmek istedim...
        Kocaman katmer katmer rengarenk şakayıklara bayılıyorum :) Bu güzel renkteki şakayıkları görünce aklıma geçenlerde tamamladığım, paylaşmadığım bluzum geldi.. Bende ikisini birleştirip haftasonu kartı olarak yayınlayayım dedim:) Bluzumu esnek kumaştan , yine kalıp kullanmadan, bir başka bluzumu kalıp olarak kullanarak kestim... Dekolte kısmını önce bir kağıda çizdim üzerimde ayarladım sonra kumaşa aktardım.. Omuz kısımları merserize ipten motif motif anneciğim tarafından örüldü:) omuzlarımda iyi durabilmesi için de fotoğrafta gördüğünüz arka kısmına bant yaptım... Çok istediğim gibi bir sonuç elde edemesemde fena da olmadı gibi :)

        Biliyorum bu haftasonuda yağmurlu ve karanlık geçecek :( ama ben yine de bol güneşli günler diliyorum ve hayal ediyorum:)

6 yorum:

  1. Post nasıl güzel gözüküyor rengarenk... bluz çok güzel olmuş motifler de çok güzel uyum sağlamış. Bu tarz büstiyer gibi modelleri bende çok dikmek isteyip cesaret edemiyorum :S İmrendim valla anneden geçtim sen devret bari şu süper güçlerini, el ver derler ya bi el versen alır yürürüm ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler müge:) bence korkma benimde bu tarzı ilk denemem sende dene. zaten olmazsa olmaz canım :) çokta önemli değil:) El nasıl verilir ayrıca bilmiyorum ben :)) el verdim gitti kız verir gibimi :D

      Sil
  2. Çook çok güzel olmuş.Güle güle giyin...

    YanıtlaSil
  3. rengi o kadar güzel kii, resmen insanı heveslendiriyorsun, çok beğendim.ellerin kolların dert görmesin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ozax:) heveslenmek iyidir iyi:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu Blogda Ara