12/05/2012

Benim cici pijamam:) ( pajamas )

Evet pijamamı da diktim.. içinde artık yumoş yumoş keyif yapabilirim:) pazen kumaşları çok seviyorum yumuşacık ve çok sağlıklı fakat istediğim cicili bicili desenleri bulamıyorum:( eminönünde baktım bulamadım, bakırköydeki pasajlarada sordum yoktu bende bu lila çiçek desenliyi aldım:) aslında gönlümde kırmızılı bişey vardı ama bunu da bitirince sevdim... Ben bu pamuklu pijama türlerine bayılıyorum Türkiye de yeni yeni yayılmaya başladı fiyatları da malesef oldukça yerinde :) İngilterede hemen hemen her mağazada vardı 4 pound a pijama takımı almışlığım vardır.. hemde çok güzel desenleri vardı kardan adamlısı, kırmızılısı, pembelisi, karelisi , kalplisi:) hazır yeni yılda geliyorken sezonuda açmışken kardan adamlı kırmızı bi pijama fenada olmazdı hani:))







tabi ki yine  kalıp olarak eski bir pijamamı kullandım:)  fotoğraflar hiç ii değil biliyorum kusura bakmayın işten vakit bulduğum zamanlarda çekebiliyoruz :( ışık az makina sıradan olunca ancak bukadar olabiliyor:( yeni yıl isteklerim arasında şöyle güzel bir fotoğraf makinasıda var :)) o isteklerim hiç bitmiyor nedense :) liste çok uzun :(

Yorumlarınız , önerileriniz ve bizi yalnız bırakmadığınız için  çook teşekkür ederiz.. içimden geldi:)

12 yorum:

  1. Elinize sağlık, çok cici birşey olmuş. Türkiye'de bu tarz takımlar genelde, Gecelik takımı diye tabir edilen, büyük çeyizliklerin içinde oluyordu genelde. Tek tek bu tarz satılmıyordu. Setle satmak daha karlı geliyordu firmalara çünkü.. İyi günlerde giyin, bence resim de hiç fena değil, benim fotoğraf makinem de sıradan, ancak sizin çekim gayet güzel anlaşılıyor, o kadar büyük boyutlu resimlere ileride büyük boyutlu bir normal site açmak gerekiyor...:)çünkü blogger'ın verdiği alana sığamıyor arkadaşlar. Benim de fotoğraf makinesi dileğim var ama biraz zamanı var daha..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler:) ileride inşallah hem fotoğraf makinamız olur hemde büüyüük bir sitemiz:))

      Sil
  2. harika olmuş,hazır gibi elinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş ellerınıze sağlık.kumaşıda harıka.poplin mi?

    YanıtlaSil
  4. Şu kumaş sıkıntımız hiç bitmeyeck heralde:( Çok mu zor cicili bicili kumaşlar üretmek. Bu pazen kumaşı görmüştüm, benim de aklımda bu kumaştan pijama dikmek var bakalım. Güle güle giy:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende cicicli bicili istiyorum neden Türkiye de üretilmiyor anlamıyorum:( çok müzdaribim çook:))

      Sil
  5. Çok şirin olmuş bu pijama:) Ankara'da Şık Düğme ve Erdoğan Düğme'de çok güzel desenli pazenler var. Ben de oradan alıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Seher:) Ben istanbulda hala bulamadım öyle güzel pazenler satan biyer:(

      Sil
  6. Yooo fotoğraflar da gayet eçıklayıcı nitelikte ve güzel merak etme :) Çok güzel olmuş pazen kumaş da sıcacıktır mışıl mışıl uyursun artık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim senay:) evet yumuşacık çok rahatlar :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu Blogda Ara